Το δεύτερο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί! 05.01.2018

Το δεύτερο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί! 05.01.2018

Το δεύτερο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί!

To δεύτερο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, προτάσεις για τις ταινίες της εβδομάδας, με θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά, ραδιοφωνική έρευνα και αφιερώματα.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού θα γνωρίσετε τους συντελεστές της εκπομπής «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ», Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη, τους οποίους εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 με 12, στην ΕΡΤ1. Θα μάθετε για το πρόγραμμα εθελοντισμού, που έχουν αναπτύξει καθηγητές και φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα ανακαλύψετε πώς να δημιουργήσετε έναν κήπο στην καρδιά της πόλης, θα απολαύσετε ξεχωριστά αφιερώματα από το ραδιόφωνο, το Μουντιάλ, το Αρχείο της ΕΡΤ κ.ά.

Ακόμη, μιλούν για τον διαχρονικό και οικουμενικό Καζαντζάκη ο δημιουργός της ομότιτλης ταινίας, στην οποία είναι συμπαραγωγός η ΕΡΤ, Γιάννης Σμαραγδής, καθώς και οι πρωταγωνιστές της, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Μαρίνα Καλογήρου.

Η «Ραδιοτηλεόραση» διανέμεται κάθε Παρασκευή δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο μετρό, στον ηλεκτρικό (Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο), στο κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ Τσιμισκή- Βασ. Ηρακλείου 28 στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία και άλλους χώρους διανομής freepress.

Επίσης, κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή, στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr).

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV