Το ένατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23.02.2018

Το ένατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23.02.2018

Το ένατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου!

To 9ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά.

Η «Αθλητική Κυριακή» κλείνει τα 46 χρόνια της και οι παρουσιαστές της, Γιώργος Λυκουρόπουλος, Ηλίας Χριστογιαννόπουλος και Μαρία Παπαδοπούλου, μιλούν για τη μακροβιότερη αθλητική εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή, στις 22:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Στο νέος τεύχος του περιοδικού, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ντοκιμαντέρ παραγωγής ΕΡΤ που συμμετέχουν στο 20ό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤστις πρώτες εκπομπές της τηλεόρασης, που στην Ελλάδα κλείνει τα 52 χρόνια της.

Ακόμη, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος μιλάει για την «Επόμενη μέρα», την ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα, στις 23:00, στην ΕΡΤ1, ενώ οι καλύτερες ταινίες και οι σειρές κινούμενων σχεδίων που παίζουν στην ΕΡΤ, έρευνα για τις ευεργετικές επιδράσεις της σωματικής άσκησης και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV