Το έβδομο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 09.02.2018

Το έβδομο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 09.02.2018

Το έβδομο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου!

To 7ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, μ’ ένα ξεχωριστό εξώφυλλο, το οποίο φιλοτέχνησαν οι ζωγράφοι Γιώργος Σταθόπουλος και Απόστολος Χαντζαράς, αποκλειστικά, για το περιοδικό.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν το εξώφυλλο του περιοδικού και ζωγράφισαν, με θέμα τον έρωτα, αποκλειστικά για τη «Ραδιοτηλεόραση», πρωτότυπα έργα για να τα προσφέρουν στους αναγνώστες της.

Ακόμη, ο διευθυντής των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, Αναστάσιος Συμεωνίδης, παρουσιάζει τις συναυλίες που σχεδιάζουν με συμβολικό αντίτιμο ή δωρεάν, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μιλάει για τη βράβευση από το Ίδρυμα Μπότση του ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Cern, τα μυστικά του Σύμπαντος», ο Γιώργος Αυγερόπουλος παρουσιάζει το νέο ντοκιμαντέρ του –συμπαραγωγή της ΕΡΤ- «Μέχρι την τελευταία σταγόνα», με θέμα τον μυστικό πόλεμο του νερού στην Ευρώπη, που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Επίσης, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τα ειδικά αφιερώματα και τις εκπομπές που έχουν ετοιμάσει τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, για τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας και πολλά άλλα θέματα.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

 

RTV