Το όγδοο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16.02.2018

Το όγδοο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16.02.2018

Το όγδοο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου!

To 8ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά.

Στο νέος τεύχος του περιοδικού, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν» τις Απόκριες και τα Κούλουμα της παλιάς Αθήνας μέσα από ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, που περιλαμβάνει ειδικές εκπομπές και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Μητσικώστας μιλάει για τη νέα σατιρική εκπομπή «The Mitsi Show», που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1, κάθε μέρα στις 20:40, λίγο πριν από το δελτίο ειδήσεων. Ο Πάνος Χαρίτος δίνει το στίγμα της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Roads» και μιλάει για το θέμα που παρουσιάζει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 23:00, με τίτλο «Η Ιερουσαλήμ νύφη».

Ακόμη, στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι «πετούν» σε μηδενική βαρύτητα, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας στα κανάλια της ΕΡΤ και πολλά άλλα θέματα.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

 

RTV