Τo Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην ΕΡΤ

Τo Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην ΕΡΤ

Τo Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην ΕΡΤ

Η δημόσια Τηλεόραση, πάντα κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θα καλύψει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πρεμιέρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00, με τη λατινοαμερικάνικη αναμέτρηση ανάμεσα στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες και τη μεξικάνικη Πατσούκα, θριαμβεύτρια στο Τσάμπιονς Λιγκ την CONCACAF. Τον αγώνα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2 σε περιγραφή του Γιάννη Σαντοριναίου.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στη μάχη των ημιτελικών ρίχνεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Αλ Τζαζίρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 19:00, σε περιγραφή του Πέτρου Μαυρογιαννίδη.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, η ποδοσφαιρική πανδαισία θα αρχίσει στις 16:00, με τον αγώνα για την 3η θέση, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2, σε περιγραφή του Ιωσήφ Νικολάου. Στις 19:00 ο μεγάλος τελικός, σε απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ2 από το «Ζάγεντ Σπορτς Σίτι Στέντιουμ» του Αμπου Ντάμπι, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και Βασίλη Μπακόπουλου.

Η ΕΡΤ πάντα κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, παίζει… μπάλα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.