Το πέμπτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 26.01.2018

Το πέμπτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 26.01.2018

Το πέμπτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου!

To 5ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, αφιερώματα κ.ά.

Οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις νέες εφαρμογές και τα προγράμματα της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, που συμπλήρωσε ένα μήνα λειτουργίας και αγκαλιάστηκε από το κοινό. Ήδη, 40.000 νοικοκυριά απολαμβάνουν καθημερινά το ποιοτικό πρόγραμμά της και αξιοποιούν τις χρηστικές εφαρμογές της.

Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης μιλάει για τη νέα ταινία του «1968», που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 25 Ιανουαρίου.

Ακόμη, στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται: οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα από το Αρχείο της ΕΡΤ στον Νίκο Κούρκουλο, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο «έξυπνος κάδος» ανακύκλωσης που δημιούργησαν,  χρηστικές πληροφορίες για τα βότανα και τις ευεργετικές τους ιδιότητες από τον καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρο Ταραντίλη, και πολλά άλλα.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV