Το τέταρτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 19.01.2018

Το τέταρτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 19.01.2018

Το τέταρτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου!

To 4ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, αφιερώματα κ.ά.

Στις σελίδες του 4ου τεύχους του περιοδικού:

Ο Τάκης Σαράντης και η Αναστασία Γιάμαλη μιλούν για την ενημερωτική εκπομπή «Πάμε αλλιώς», που παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1. Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καλύτερες, βραβευμένες ξένες σειρές, στην πλειονότητά τους σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, που εξασφάλισε και παρουσιάζει η ΕΡΤ και τη νέα χρονιά.

Ακόμη, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, έρευνα για τις ευεργετικές ιδιότητες της αγκαλιάς, για τον χρόνο που πρέπει να περνούν τα παιδιά μπροστά στην οθόνη, αφιέρωμα στο Μουντιάλ κ.ά.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

 

RTV