ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 22 & 23.02.2020

ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 22 & 23.02.2020

ΝΕΑ ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  

«Μπαμπάδες… εν δράσει» 
(House Husbands)

Τα  επόμενα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της νέας εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30.

Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς επιστρέφουν και πάλι στην πόρτα του σχολείου για να γελάσουμε μαζί τους και να ζήσουμε τους έρωτες και τις ατυχίες τους.

Θα παρακολουθήσουμε τη χαοτική ζωή τεσσάρων σύγχρονων οικογενειών που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: οι άντρες έχουν αναλάβει την ανατροφή των παιδιών.

Οι τέσσερις άντρες είναι εντελώς διαφορετικοί, όπως και οι σύζυγοι, οι σύντροφοι και οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Αυτό που τους συνδέει είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις, τη φιλία και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία…σε συνδυασμό με την υποχρέωση τα παιδιά να είναι πάντα στο σχολείο στην ώρα τους.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, οι μπαμπάδες θα φτιάξουν ένα καινούργιο σπίτι, θα προετοιμαστούν για την άφιξη ενός καινούργιου μωρού, θα αποφύγουν μια αγγειεκτομή, θα προβληματιστούν για τα δώρα που φέρνει η νεράιδα του δοντιού, θα θάψουν ένα πόσουμ, θα χαθούν στο δάσος, θα οργανώσουν ένα πάρτι-ντίσκο στο σχολείο και θα αντιμετωπίσουν μια απρόσμενη τραγωδία.

Ό,τι κι αν τους φέρνει η ζωή, οι μπαμπάδες μαζί με τις οικογένειές τους θα το αντιμετωπίσουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν κάπως αργοπορημένοι στο σχολείο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:30

(Β’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 13ο. Η σχέση του Κέιν με τον Τομ δοκιμάζεται, όταν επιστρέφει ο βιολογικός πατέρας της Στέλλας.

Ο χωρισμός των γονιών της Τζέμα γίνεται αφορμή για να αποκτήσει ξανά επαφή μ’ έναν παλιό καλό της φίλο, ενώ ο Τζάστιν ανακαλύπτει ένα καινούργιο ταλέντο του.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 14ο. Ο Λιούις νιώθει απειλή από την αναζωπύρωση της φιλίας της Τζέμα με τον παλιό της γείτονα Ντάμο. Όταν η Τζέμα τον καλεί στο σπίτι για φαγητό, ο Λιούις βγαίνει εκτός εαυτού και κάνει σκηνή στη Φοίβη και στον Τζάστιν.

Στο μεταξύ, ο Μαρκ προτείνει στην Άμπι να κατεβάσει τους ρυθμούς της, αν θέλει να μείνει έγκυος.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:30

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 15ο. Μια απρόσμενη άφιξη αναστατώνει τη ζωή του Κέιν. Η ρομαντική κίνηση του Τζάστιν προς τη Νίκολα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο, ενώ η σχέση της Λούσι με τον νέο της συγκάτοικο περιπλέκεται ελαφρώς.

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 16ο. Ο Τζάστιν και η Νίκολα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όταν η Νίκολα απολύεται.Ο Τζάστιν και ο Λιούις προτείνουν στον Μαρκ να δώσει δουλειά στη Νίκολα. Όταν αποκαλύπτεται η έλλειψη εμπειρίας της, η φιλία του Μαρκ με τον Τζάστιν δοκιμάζεται. Στο μεταξύ, ο Κέιν προβληματίζεται με την κακή συμπεριφορά του Φιν που συνεχώς επιδεινώνεται.