Η ΕΡΤ προτείνει, Πέμπτη 30.05.2019

Η ΕΡΤ προτείνει, Πέμπτη 30.05.2019

Δείτε από την ΕΡΤ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

 

ΕΡΤ SPORTS

Στις 12:00, σε απευθείας μετάδοση από το Παρίσι, το πρωινό πρόγραμμα της πέμπτης ημέρας του φημισμένου τουρνουά τένις Roland Garros.

Στις 17:00, σε απευθείας μετάδοση από το Παρίσι, το απογευματινό πρόγραμμα της πέμπτης ημέρας του φημισμένου τουρνουά τένις Roland Garros.

Στις 21:00, σε απευθείας μετάδοση από τη Στοκχόλμη,  το τρίτο μίτινγκ από τη σειρά αγώνων στίβου Diamond League.

ΕΡΤ1

Στις 20:50, το debate για τον Δήμο Αθηναίων, που θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1. Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών της Κυριακής, εκθέτουν τις απόψεις και το πρόγραμμά τους. Τη συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον Δήμο Αθηναίων συντονίζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στις 22:30, στην εκπομπή «FOCUS» με τον Πάνο Χαρίτο, ο Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος διασταυρώνουν τα ξίφη τους, για την ακτινογραφία του εκλογικού αποτελέσματος, ενόψει της κρίσιμης μάχης των εθνικών εκλογών και μόλις τρία 24ωρα πριν από τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών.

ΕΡΤ2

Στις 20:30,  «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου.

Στις 22:30, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, τα δύο τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της νέας ρεαλιστικής κοινωνικής σειράς «Ballers». 

Στις 23:30, καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», είναι ο Τάκης Χρυσικάκος μαζί με μια υπέροχη παρέα γερόλυκων της ροκ ζωής: τον Κωνσταντίνο Τζούμα και τον Άλκη Παναγιωτίδη.

ΕΡΤ3

Στις 12:00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το πρώτο επεισόδιο του συναρπαστικού ντοκιμαντέρ «Ο άνθρωπος που δεν αναπνέει» (The Man Who Doesn’t Breathe), παραγωγής Αγγλίας 2013, που θα ολοκληρωθεί σε 2 ωριαία επεισόδια.

Στις 21:00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το τέταρτο επεισόδιο της δραματικής σειράς μυστηρίου «One Dollar», παραγωγής ΗΠΑ (CBS) 2018.

Στις 24:00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το  τέταρτο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Κολασμένη Λεωφόρος» (Underbelly 3: The Golden Mile), παραγωγής Αυστραλίας 2010.