«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Η Τόνια αρνείται να επιστρέψει στο...

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Η Τόνια αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι του Φεγκούδη | 14-18.02.2022

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1

 Η Τόνια αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι του Φεγκούδη

Ημερομηνίες μετάδοσης:
Α
πό Δευτέρα 14 έως Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00

Ο Φεγκούδης επιθυμεί να επιστρέψει η Τόνια στη θέση της, όμως αυτή αρνείται να γυρίσει για να εργαστεί και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να συναντήσει τον Ταρζάν. Συγχρόνως, ο Φλοριάν, έχοντας εντοπίσει τον κοριό της αστυνομίας, εκβιάζει τον Μάνο να του δώσει 100 χιλιάδες ευρώ. Από την άλλη, στην οικία του Πιπερόπουλου έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τον ερχομό της Σκορδίλως, η οποία λιγώνεται με τον Φεγκούδη και αυτός με τη σειρά του παίζει μαζί της μπας και πάρει το ποσοστό της.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 86ο. Ο Φεγκούδης βάζει τα δυνατά του για να επιστρέψει η Τόνια στη θέση της. Όμως, νέες εξελίξεις στην εξαφάνιση του παιδιού και παλιά αισθήματα μπαίνουν εμπόδιο στην επαναφορά της. Η συνάντηση του Μάνου με την Τζέιν θα αναπτερώσει τις ελπίδες του για την επάνοδο της εταιρείας στην αγορά.

Όμως, η επιστροφή του Φλοριάν θα δημιουργήσει καινούργια προβλήματα και ο Μάνος σύντομα θα μετανιώσει που άνοιξε τόσο απερίσκεπτα την καρδιά του. Ο ερχομός της Σκορδίλως έχει ταράξει για τα καλά την οικία του Πιπερόπουλου, ο οποίος αναγκάζεται να καταφύγει σε δραστικά μέσα.

Χάρη και στις δολοπλοκίες της Διώνης, η Τραβιάτα ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή και διαβαίνει το κατώφλι του Πιπερόπουλου, έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Σκορδίλω.

Στον ρόλο της Σκορδίλως, αδελφής του Πιπερόπουλου, εμφανίζεται η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 87ο. Η Μάρω κατόπιν πιέσεων δέχεται να παραστήσει τη θεοσεβούμενη μητέρα για να βοηθήσει τον Χρύσανθο, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στη Φεγκούδης Snacks για να δοκιμάσει τη νέα γεύση που δώρισε στον Πάρη.

 

Η Τόνια αρνούμενη να επιστρέψει στο σπίτι του Φεγκούδη για να εργαστεί, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει να συναντήσει τον Ταρζάν. Συγχρόνως, ο Φλοριάν έχοντας εντοπίσει τον κοριό της αστυνομίας, εκβιάζει τον Μάνο για να του δώσει 100 χιλιάδες ευρώ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 88ο. Η Τραβιάτα επιμένει στην αύξηση κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στη Φεγκούδης Σνακς. Ο Μάνος πηγαίνει να συναντήσει τον Φλοριάν, ο οποίος τον «στήνει». Η Σκορδίλω λιγώνεται με τον Φεγκούδη ο οποίος θα παίξει μαζί της μπας και πάρει το ποσοστό.

Ο Χρύσανθος μαθαίνει ότι τον κατηγορούν για άσεμνες συμπεριφορές, ενώ η Πελαγία είναι να σκάσει που δεν έγιναν σε εκείνη. Πως θα αντιδράσει ο Μάνος όταν θα συναντηθεί τελικά με τον Φλοριάν;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 89ο. Ο Φεγκούδης δέχεται μία επαγγελματική πρόταση από τη Σκορδίλω που τον αφήνει άφωνο, ενώ η Διώνη άλλον περιμένει κρυφά στο δωμάτιο της και άλλος εμφανίζεται. Η Τόνια αντιλαμβάνεται ότι η Σούλα δεν φτιάχνει τη ζωή της με τον Φεγκούδη, προκειμένου να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια και στον Μάνο, ενώ η Πελαγία προσεγγίζει με ύπουλο τρόπο τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Χρύσανθο. Θα καταφέρει ο Φλοριάν να αποσπάσει τα χρήματα που θέλει από τον Μάνο; Για ποιο λόγο ελευθερώνει η αστυνομία τον Ταρζάν;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 90ό. Η Σκορδίλω, κατενθουσιασμένη με τον Φεγκούδη, προσπαθεί διακαώς να τον κλείσει για φωτογράφιση. Η Διώνη ετοιμάζεται να ζήσει τη ζωή της ως ελεύθερη και ανεξάρτητη γυναίκα, υφαίνοντας πάντα τα δίχτυα και τις δολοπλοκίες της.

Ο Φλοριάν βρίσκεται στα χέρια του Μάνου προσφέροντας –για το κατάλληλο ποσό– τις πληροφορίες που έχουν τόσο πολλή ανάγκη. Η Μαριτίνα έρχεται σε ρήξη με την Ντάντω, η οποία είναι αποφασισμένη να μάθει τους πραγματικούς γονείς του παιδιού. Και όσο ο Φλοριάν βρίσκεται δεμένος στην οικία Φεγκούδη, ο Ταρζάν, σε συνεργασία με τις Αρχές, προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του. Παράλληλα, οι αστρολογικές ανησυχίες της Πελαγίας θα φέρουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά, αναγκάζοντας τη Σούλα να εξομολογηθεί πράγματα που κρατούσε καιρό στην αφάνεια δίνοντας μια εντελώς καινούργια τροπή στην ιστορία.

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).