«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Η υγεία του Χαράλαμπου επιδεινώνεται |...

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Η υγεία του Χαράλαμπου επιδεινώνεται | 13-17.12.2021

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1

 Η υγεία του Χαράλαμπου επιδεινώνεται

Ημερομηνίες μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021
έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου (εκτός Τετάρτης), στις 22:00

Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Τόνια ότι τη σκέφτεται συνέχεια και κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που δημιουργείται. Η Τραβιάτα λέει στον Πάρη πως είναι έγκυος και αυτός πανικοβάλλεται. Κι ενώ η υγεία του Χαράλαμπου επιδεινώνεται, ο Πιπερόπουλος επιθυμείι να αποκτήσει το 51% των μετοχών της «Φεγκούδης Σνακς». Ο Μάνος προσπαθεί να τον εμποδίσει. Θα τα καταφέρει;

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί της ΕΡΤ1 «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου (εκτός της Τετάρτης), στις 22:00.

  • Η σειρά μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00.

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Δείτε το τρέιλερ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 50ό. Ο Φεγκούδης προτείνει στη Σούλα να συνεχίσουν να συναντιούνται αλλά εκείνη έχει αμφιβολίες. Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Τόνια ότι τη σκέφτεται συνέχεια, αλλά δε βρίσκει ανταπόκριση. Λίγο μετά, η Μαριτίνα καταφθάνει στο σπίτι του Φεγκούδη και τσακώνεται με τον Μάνο. Ο Χρύσανθος δείχνει στη Μάρω το απειλητικό σημείωμα που άφησε ο κλειδαράς και ταράζεται. Η Τραβιάτα λέει στον Πάρη ότι υποψιάζεται πως είναι έγκυος κι αυτός πανικοβάλλεται. Η Ντάντω επιστρέφοντας στο σπίτι του Φεγκούδη αντιλαμβάνεται ότι λείπει από τη βαλίτσα της ένα πολύ σημαντικό γράμμα, ενώ λίγο μετά ο Παντελής κι ο Πιπερόπουλος το εντοπίζουν και μένουν ενεοί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 51ο. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να χωνέψει την γκάφα που έκανε ο Μάνος κι ανησυχεί για το μέλλον την εταιρείας. Η Τόνια «πιέζει» τη Σούλα να απελευθερωθεί σε σχέση με τον Φεγκούδη. Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος και ο Χρύσανθος πιέζει τη Μάρω να σταματήσει τις… πιέσεις προς τη Διώνη.

Ο Πάρης καλείται να «διαβάσει» το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας, την ώρα που ο Πιπερόπουλος στέλνει μήνυμα στον Φεγκούδη ότι την επομένη θα παραλάβει την πλειοψηφία των μετοχών.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 52ο. Το διάλειμμα στη σχέση του Μάνου και της Μαριτίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τριγμούς στο σπίτι των Φεγκούδηδων. Ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια. Ο Πιπερόπουλος, με όλα τα χαρτιά στα χέρια του, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση. Μια ιδέα της Τόνιας θα ενθουσιάσει τον Φεγκούδη και θα προκαλέσει, άθελά της, νέους πονοκεφάλους στον Μάνο.

Η Μάρω και ο Χρύσανθος εμπιστεύονται τον λάθος άνθρωπο και καλούνται να μάθουν ότι, κάποιες φορές, ο καλός καλό δεν βρίσκει. Τα χτυπήματα που δέχεται η Διώνη είναι αλλεπάλληλα και, τραγικότερο όλων, η είδηση που μαθαίνει κατά λάθος και πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστεί.

 Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 53ο. Ο Πιπερόπουλος και οι σύμβουλοί του φτάνουν στη «Φεγκούδης Σνακς», με στόχο να πάρουν πάνω από το 51% της εταιρείας, ενώ η Διώνη ανακαλύπτει το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας.

Ο Μάνος ψάχνει να βρει τρόπο για να ρίξει το ποσοστό του πεθερού του και η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν η Πελαγία της πει ότι βρίσκεται στο σπίτι του παπά μαζί με τον Ταρζάν; Θα αποδεχτεί ο Πιπερόπουλος τον συμβιβασμό που του προτείνει ο Μάνος;

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).