«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Ο Χαράλαμπος εξομολογείται στη Σούλα τα...

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Ο Χαράλαμπος εξομολογείται στη Σούλα τα αισθήματά του | 03-07.01.2022

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1

Ο Χαράλαμπος εξομολογείται στη Σούλα τα αισθήματά του

Ημερομηνίες μετάδοσης: Από Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, στις 19:00

Εβδομάδα εξομολογήσεων και αποκαλύψεων για τη σειρά της ΕΡΤ1 «Σε ξένα χέρια». Η Διώνη αποκαλύπτει στον Πάρη ότι έχει απατήσει τον Χαράλαμπο και αυτός, σοκαρισμένος από την εξωσυζυγική σχέση της μητέρας του, προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του. Ο Φεγκούδης εξομολογείται στη Σούλα τα αισθήματά του, ενώ η Μάρω εισβάλλει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου και τελικά την κάνουν τσακωτή. Ο Μάνος ανακαλύπτει το ηχητικό αρχείο που καίει τη Διώνη και η Τόνια μαθαίνει ότι το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται στη Ρουμανία.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, στις 19:00.

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Δείτε το τρέιλερ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 57ο. Η Διώνη αποκαλύπτει στον Πάρη ότι έχει απατήσει τον Φεγκούδη και ο Λουδοβίκος προτείνει στην Πελαγία να ψάξουν το σπίτι του Χρύσανθου με ένα ραβδοσκόπιο, πιστεύοντας ότι υπάρχει κρυμμένος κάποιος θησαυρός. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια στην ερωτική εξομολόγηση του Μάνου; Τι θα συμβεί όταν η Μαριτίνα αποφασίσει να πάει να τους βρει στο εστιατόριο; Και, τέλος, ποια θα στείλει η Τόνια στη θέση της ως νταντά στο σπίτι του Φεγκούδη;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 58ο. Η Τόνια αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι και η Σούλα να βρεθεί απροετοίμαστη στο σπίτι του Φεγκούδη. Το σχέδιο της Μάρως να εντοπίσει τα μέλη της σπείρας αποδίδει καρπούς και, παρά τις αντιδράσεις του Χρύσανθου και του Λουδοβίκου, θα βρει έναν απρόσμενο και πολύτιμο σύμμαχο. Ο Φεγκούδης προβαίνει σε μία κίνηση-έκπληξη που ξαφνιάζει τη Σούλα –και, δυστυχώς, όχι μόνο αυτήν. Την ίδια στιγμή, ο Πιπερόπουλος έρχεται στον Μάνο με μία πρόταση, που είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί. Κι όσο ο Φεγκούδης και ο Μάνος προσπαθούν να βρουν άκρη με τα ερωτικά τους, ο Πάρης είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Τόσο αποφασισμένος, που σκοπεύει να εμπλέξει ακόμα και την Ντάντω. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται να ζήσουν μεγάλες αποκαλύψεις και αναταραχές, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη νέα, δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει την Τόνια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 5 Ιανουαρίου  2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 59ο. Ο Πιπερόπουλος πιέζει τον Μάνο να πει στη Μαριτίνα πως βγαίνει με άλλη. Η Πελαγία πηγαίνει στην αστυνομία μαζί με τον Χρύσανθο, επειδή η Τόνια είναι καταβεβλημένη από τον πυρετό κι εκεί μαθαίνουν ότι ο πατέρας του Φλοριάν αναγνώρισε το πτώμα του. Ο Φεγκούδης εξομολογείται στη Σούλα τα αισθήματά του, χωρίς όμως να αντιληφθεί την Ντάντω, που κρυφακούει. Ο Πάρης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της Διώνης, προσπαθεί να καταλάβει αν ο Φεγκούδης είναι ο αληθινός του πατέρας. Η Μάρω και η Σαλώμη επισκέπτονται το σπίτι του Πιπερόπουλου παριστάνοντας πως είναι ιατρικοί επισκέπτες, την ώρα που δύο μεταμφιεσμένοι άνδρες βρίσκονται έξω από το σπίτι της Μάρως…

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 60ό. Η Διώνη «τσακώνει» τη Σούλα στο σπίτι και την κάνει να νιώθει άβολα. Η Τόνια μαθαίνει από τον Χρύσανθο ότι το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία συνοδεία του πατέρα του και πάει στο τμήμα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Μάρω μπαίνει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου αλλά τελικά την κάνουν τσακωτή, την ίδια ώρα που ο Χρύσανθος ανησυχεί για τη ζωή της. Η Τόνια δέχεται επίσκεψη από τον Μάνο, ο οποίος συλλαμβάνεται εξαπίνης από τη Σούλα, που «πετάει» ότι το μωρό στη φωτογραφία δεν είναι ο Μπάμπης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 61ο. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να κάνει στη Μάρω τον ορό της αλήθειας, για να μάθει ποιος την έστειλε στο σπίτι του και η Σούλα ζητάει από την Τόνια να της ανοίξει την καρδιά της σε σχέση με τον Μάνο. Ο Χρύσανθος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσει τη μάνα του από το στόμα του λύκου, ενώ ο Μάνος ανακαλύπτει το ηχητικό αρχείο που καίει τη Διώνη. Πώς θα αντιδράσει η Διώνη στο φλερτ του Πιπερόπουλου; Θα καταφέρει ο Μάνος να έρθει πιο κοντά με την Τόνια; Και, τέλος, πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν δει μία ανακοίνωση στο Ιντερνετ που αφορά στο μωρό της;

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).