«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της...

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της «Φεγκούδης Snacks»; | 21-25.02.2022

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1

Ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της «Φεγκούδης Snacks»;

Ημερομηνίες μετάδοσης:
Α
πό Δευτέρα 21 έως Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00

Η Διώνη, μετά την τελευταία της προσπάθεια να αλλάξει κάτι στο διαζύγιο της, εμφανίζει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο στον Φεγκούδη σύμφωνα με το οποίο διεκδικεί το σπίτι. Στο μεταξύ, η Μαριτίνα ανακαλύπτει τον Φλοριάν στην αποθήκη και τον μεταφέρει στο πατρικό της, όπου προσπαθεί να μάθει την αλήθεια σε σχέση με το παιδί του Μάνου, ο οποίος ανησυχεί και ζητάει τη βοήθεια της Τόνιας για την προστασία του μικρού Μπάμπη. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια; Τι σημαίνει για τον Φεγκούδη το προγαμιαίο συμβόλαιο; Ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της Φεγκούδης Snacks;

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 91ο. Η Διώνη κάνει μια ύστατη κουβέντα μήπως αλλάξει κάτι με το διαζύγιο αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ντάντω για να μάθει πληροφορίες από τον Φλοριάν χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους και τα παίζει όλα για όλα. Η Τόνια μόλις μαθαίνει το μυστικό της Μαλεσίνας «πιέζει» τη Σούλα να επικοινωνήσει με το Φεγκούδη αλλά εκείνη αρνείται. Η Σκορδίλω δε λέει να ξεκολλήσει από τον Φεγκούδη κι η Μαριτίνα ανακαλύπτει τελικά τον Φλοριάν στην αποθήκη, αβοήθητο από τα «βασανιστήρια» που του κάνει η Ντάντω.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 92ο. Ο Ταρζάν και ο Λαμιώτης απελευθερώνουν τον Φλοριάν με τη βοήθεια της Μαριτίνας και τον πηγαίνουν στο σπίτι του Πιπερόπουλου. Η Ντάντω όταν διαπιστώνει την εξαφάνισή του σοκάρεται και σκέφτεται με τον Μάνο να στείλουν τον Μπάμπη στο σπίτι της Τόνιας για ασφάλεια. Η Διώνη παρουσιάζει στον Χαράλαμπο ένα προγαμιαίο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο περνά στην κυριότητά της το σπίτι σε περίπτωση διαζυγίου. Παράλληλα η Πελαγία θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ξεφορτώνεται τα ενθύμια που έχει από τον Χρύσανθο.

 

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 93ο. Το επικείμενο διαζύγιο του Φεγκούδη με τη Διώνη δημιουργεί ένα εμπόλεμο κλίμα και αρχίζουν και οι πρώτες –παράπλευρες– απώλειες. Η εξαφάνιση του Φλοριάν ανάβει μεγάλες φωτιές στον Μάνο που συνειδητοποιεί ότι το παιδί κινδυνεύει. Έτσι, θα ζητήσει τη βοήθεια της Τόνιας για την προστασία του γιου του. Η Διώνη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει οποιονδήποτε βρεθεί ανάμεσα στην ίδια και τους στόχους της και ακόμα πιο σίγουρη πως ο Φεγκούδης πρέπει να πληρώσει ακριβά την απόφασή του. Δυστυχώς, αυτό δε θα αφήσει ανεπηρέαστη την Σούλα. Με τον Φλοριάν στα χέρια της, η Μαριτίνα θέλει πάση θυσία να μάθει το μυστικό. Όμως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και καμιά φορά, όσο καλά κι αν έχεις στήσει τα σχέδιά σου, το βρίσκεις από εκεί που δεν το περιμένεις…

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 94ο. Η Μαριτίνα καταφέρνει να μεταφέρει τον Φλοριάν στο πατρικό της όπου προσπαθεί να του αποσπάσει την αλήθεια σε σχέση με το παιδί του Μάνου. Ο Χρύσανθος κάνει ξεκάθαρη στην Πελαγία τη φιλική τους σχέση και η Μάρω αναλαμβάνει να ερευνήσει το θέμα της Βίλμας από τη Μαλεσίνα. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν ο Μάνος φυγαδεύσει το μωρό στο σπίτι της; Τι σημαίνει για τον Φεγκούδη το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε με τη Διώνη; Και τέλος… ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της Φεγκούδης Snacks;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 95o. Ο Φλοριάν βάζει φωτιά στα γραφεία της Φεγκούδης Snacks. Όλοι σοκαρισμένοι με το νέο κι ο Φεγκούδης με υπογλώσσια. Η Σούλα με τον Λουδοβίκο περνάνε μια όμορφη βραδιά. Η Πελαγία φτιάχνει μια σελίδα με τίτλο «EXPOSE DIONI» κι η Σκορδίλω επικοινωνεί μαζί της για να τη βοηθήσει. Η Σούλα νιώθει ενοχές που δεν απαντούσε στον Φεγκούδη την ώρα της καταστροφής κι ο Πιπερόπουλος τάζει χρήματα στον Ταρζάν για να του φέρει τον Φλοριάν. Ποια θα είναι η αντίδραση του Ταρζάν όταν θα μπουκάρει στην αποθήκη ο Φλοριάν με όπλο;  Τι θα κάνει ο Μάνος όταν θα πιάσει την Μαριτίνα να του λέει ψέματα;

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

 

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Στον ρόλο της Σκορδίλως, αδελφής του Πιπερόπουλου, εμφανίζεται η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).