ΕΡΤ2: Ενημερωτικό σημείωμα και αλλαγή ελληνικής ταινίας – Εκπομπές: «On the Road»...

ΕΡΤ2: Ενημερωτικό σημείωμα και αλλαγή ελληνικής ταινίας – Εκπομπές: «On the Road» (12/11/2022), «Στα Άκρα» (18/11/2022) & Ελληνική ταινία: «Λάθος στον έρωτα» (14/11/2022)

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος
και 
αλλαγή ελληνικής ταινίας

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στις 21:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή «ON THE ROAD» και το επεισόδιο: «Κόνιτσα, 4Χ4, Canoe Kayak» Κ8 W

«ON THE ROAD»

Ταξιδιωτική εκπομπή με επίκεντρο το αυτοκίνητο. Απευθύνεται όχι μόνο στους φίλους του αυτοκινήτου και τους λάτρεις του ταξιδιού, αλλά και σε οποιονδήποτε απολαμβάνει δράση, γέλιο και ανατροπές.
Τα επεισόδια εκτυλίσσονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή συνταγή παρουσίασης μιας θεματικής εκπομπής, στοχευμένης αποκλειστικά στο μοντέλο του αυτοκινήτου και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η εκπομπή ασχολείται με τον οδηγό. Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες του, τον τρόπο με τον οποίο καλείται να ξεπεράσει φυσικά εμπόδια και τις ειδικές γνώσεις που οφείλει να επιδεικνύει σε ένα άγνωστο περιβάλλον.
«Κόνιτσα, 4Χ4, Canoe Kayak»

Ανηφορίζουμε μέχρι την Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων για να γνωρίσουμε τον τοπικό σύλλογο 4Χ4 και να δούμε τα οχήματά τους εν δράσει στην ιδιόκτητη πίστα τους.
Ένας περιβαλλοντολόγος θα αναλάβει να μας ενημερώσει για τη σχέση οδηγού και εθνικών δρυμών και θα ακολουθήσουμε μια δασική διαδρομή με αποκλειστικά περιηγητικό σκοπό.
Έμπειροι Γερμανοί campers θα μας παρουσιάσουν το ιδανικό στήσιμο ενός camp site και θα μας εξηγήσουν πώς να αφήνουμε έναν χώρο όπως ακριβώς τον βρήκαμε.
Η εκπομπή ολοκληρώνεται με την παρουσίαση του αθλητικού Canoe Kayak.

Σκηνοθεσία: Νίκος Μιστριώτης
Αρχισυντάκτης: Αλέξης Καπλάνης
Οργάνωση – Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Κοψιάς
Μοντάζ – Επιμέλεια μουσικής: Δημήτρης Μάρης
Μοντάζ – Γραφικά: Νίκος Παπαδόπουλος
Μοντάζ – Μιξάζ: Κώστας Μακρινός
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλα Αλισάνογλου
Σήμα αρχής – τέλους: Μάνος Κοκολάκης
Οπερατέρ: Ανδρέας Πετρόπουλος
Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Σακελλαρίου
Σύμβουλος 4Χ4: Κώστας Λιάπης
Εκτέλεση παραγωγής: XYZ Productions

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14/11/2022, στις 14:00, η ελληνική ταινία που θα μεταδοθεί είναι: «Λάθος στον έρωτα» Κ  W live streaming

Αισθηματική κωμωδία, παραγωγής 1961.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Κυριακόπουλος
Σενάριο: Γιάννης Μαρής
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δήμος Σακελλαρίου, Τάκης Καλαντζής
Παίζουν: Χριστίνα Σύλβα, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Πάντζας, Θανάσης Βέγγος, Νίκος Φέρμας, Γιώργος Γαβριηλίδης, Γιάννης Μαλούχος, Αντώνης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ολύμπιος, Υβόννη Βλαδίμηρου, Ελπίδα Καρρά, Δημήτρης Κατσούλης, Ελένη Ζέρβα, Κώστας Αλατζάς, Πόπη Τσισκάκη, Δημήτρης Βορρές, Ελένη Χρονοπούλου, Μαίρη Εγιπίδου
Διάρκεια: 71΄
Υπόθεση: Μια απλή δακτυλογράφος γνωρίζεται μ’ έναν νέο που δουλεύει σε γκαράζ, ο οποίος όμως της συστήνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας. Το ίδιο κάνει κι αυτή από τη μεριά της, παριστάνοντας την κόρη του βιομήχανου στον οποίο εργάζεται.
Στο τέλος όμως, όλα διορθώνονται, οι παρεξηγήσεις παραμερίζονται και η φτωχή δακτυλογράφος παντρεύεται τον φτωχό γκαραζιέρη.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18/11/2022, στις 20:00, στην εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα, καλεσμένοι είναι ο Άγγελος Συρίγος (Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων – Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) και ο Γιώργος Καραμπελιάς (συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής), οι οποίοι συζητούν για το 1922.

«Λάθος στον έρωτα»
«Λάθος στον έρωτα»
«Λάθος στον έρωτα»
«Λάθος στον έρωτα»