ΕΡΤ2 – Η Τζένη Θεωνά κάνει πρεμιέρα με τις «Μαμά-δες» το Σάββατο...

ΕΡΤ2 – Η Τζένη Θεωνά κάνει πρεμιέρα με τις «Μαμά-δες» το Σάββατο 15.10.2022

ΕΡΤ2 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Σάββατο 15.10.2022, στις 17:00

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά 

Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 17:00.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, η Αντιγόνη Ψυχράμη συζητά με την Τζένη Θεωνά, αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της, αλλά και τον τρόπο που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον Δημήτρη  Μακαλιά την ημέρα της επετείου τους.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της Ιάσονα που, όπως λέει, ήρθε χωρίς να το περιμένει, αλλά ήταν ένα δώρο της ζωής, ενώ ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μιλάει για τα δύο παιδιά του και τις πρακτικές δυσκολίες τού να μεγαλώνεις παιδιά σε κοντινές ηλικίες.

Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.
Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικοί στον τομέα των παιδιών (παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί) δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Επίσης, σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά. Κάθε Σάββατο, στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Τζένη Θεωνά, Αντιγόνη Ψυχράμη
Αντιγόνη Ψυχράμη, Τζένη Θεωνά
Αντιγόνη Ψυχράμη, Τζένη Θεωνά
Χάρης Τζωρτζάκης, Τζένη Θεωνά

 

Δείτε το trailer της εκπομπής