«Εγώ η πόρνη» Ντοκιμαντέρ Σάββατο 2 Απριλίου στις 24:00

«Εγώ η πόρνη» Ντοκιμαντέρ Σάββατο 2 Απριλίου στις 24:00

«Εγώ η πόρνη»

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 2 Απριλίου στις 24:00

 Τα ζητήματα της πορνείας και της ανθρώπινης εμπορίας πραγματεύεται το βραβευμένο με Ophir Award (Israeli Film Academy), ντοκιμαντέρ παραγωγής Ισραήλ 2019, «Εγώ η Πόρνη» που θα προβληθεί στην ΕΡΤ3 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 2 Απριλίου.

Στο «A whore like me» των Yael Shachar και Shachar Yaish, κεντρικό πρόσωπο είναι η Τσίλα, την οποία απήγαγαν σε ηλικία 22 ετών από μια παμπ στην Ουγγαρία και την πούλησαν σε μια ομάδα Ισραηλινών που την οδήγησε στην πορνεία. Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, η Τσίλα είναι μια διαφορετική γυναίκα. Κατάφερε να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της χρήσης ναρκωτικών, γιορτάζει 10 χρόνια νηφαλιότητας και δουλεύει ως εθελόντρια στην κλινική Λεβίνσκι προσπαθώντας να βοηθήσει γυναίκες στον δρόμο.

Όταν το Υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ αρνείται να της δώσει άδεια διαμονής και να πιστέψει ότι ήταν θύμα εμπορίας γυναικών, ψάχνει τους απαγωγείς της για να βρει αποδείξεις. Το ταξίδι στο παρελθόν αναγκάζει την Τσίλα να επιστρέψει στη σκηνή της πορνείας, αλλά αυτή τη φορά με λίγη περισσότερη δύναμη και με μια κάμερα στο χέρι. Στην καταγραφή αυτή έρχεται αντιμέτωπη με το τραύμα της, αλλά μπορεί κάποιος να επιστρέψει στο πιο οδυνηρό χρονικό σημείο της ζωής του και να παραμείνει ζωντανός;

 Το ντοκιμαντέρ  είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή του στην ΕΡΤ3