«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1- Η Κατερίνα αποκαλύπτει στους δικούς...

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1- Η Κατερίνα αποκαλύπτει στους δικούς της ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες | 29 & 30.01.2022

 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 

Η Κατερίνα αποκαλύπτει στους δικούς της ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες
Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00

Η Κατερίνα γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως τα λεφτά της τα πήρε ο Βλάσσης. Αποφασίζει να πάει μαζί με τον Αλέξανδρο στη δουλειά του Βλάσση, όπου μαθαίνει από το αφεντικό του τι έχει γίνει. Η συνάδελφος της Κατερίνας, η Αλίκη, ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα κάλυπτε εξετάσεις πελατών τις οποίες δεν δικαιολογούσαν τα ταμεία τους, ενώ ο Αλέξανδρος και ο Πέτρος προσπαθούν να βρουν λύση να σωθεί η κλινική. Η Κατερίνα βγαίνει για πρώτη φορά μόνη της το βράδυ. Γυρνάει σπίτι μεθυσμένη και με τη συνοδεία κρητικών λυράρηδων ξυπνάνε τη γειτονιά και την οικογένειά της. Η Κατερίνα λέει στην Κέλλυ ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες. Στη δουλειά, ο Μάνος απειλεί ότι θα την απολύσει και θα τη βάλει φυλακή αν δεν καλύψει τη δική του κομπίνα στην ασφαλιστική. Η Ροζαλία, η Κέλλυ και η Κατερίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την απάτη του Μάνου.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της νέας ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στις 20:00.

Η σειρά μεταδίδεται και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 3ο: Ο Αλέξανδρος τρέχει στο σπίτι της Κατερίνας μετά το τηλεφώνημα της θείας της. Η Κατερίνα είναι έξαλλη που της έκλεψαν τα χρήματα και γίνεται ακόμα πιο έξαλλη, όταν καταλαβαίνει πως τα πήρε ο Βλάσσης.

Αγγαρεύει τον Αλέξανδρο να την πάει στη δουλειά του Βλάσση, όπου μαθαίνει από το αφεντικό του τι έχει γίνει και αποφασισμένη να πάρει τα λεφτά της πίσω κουβαλάει με το ζόρι τον Αλέξανδρο μαζί της.

Όταν πηγαίνει στην τράπεζα που δουλεύει ο Δημήτρης για να του ζητήσει δάνειο, καταφέρνει να τον κάνει να ζηλέψει. Η συνάδελφος της Κατερίνας, η Αλίκη, ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα κάλυπτε εξετάσεις πελατών τις οποίες δεν δικαιολογούσαν τα ταμεία τους. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος και ο Πέτρος διαφωνούν για το πώς θα σωθεί η κλινική, και η Κατερίνα βγαίνει για πρώτη φορά μόνη της το βράδυ… κι όπου τη βγάλει.

GuestsΔημοσθένης Ελευθεριάδης (Μάνος), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Αλέξανδρος Μούκανος (Μαρίνης), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γιάννης Σίντος (Θανάσης), Σπύρος Τσίκνας (Θόδωρος)

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 4ο: Η Κατερίνα γυρνάει σπίτι μεθυσμένη και με τη συνοδεία κρητικών λυράρηδων, που ξυπνάνε τη γειτονιά και την οικογένειά της. Πριν την πάρει ο ύπνος στον καναπέ, τους λέει ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες και την επόμενη ημέρα το λέει και στην Κέλλυ.

Στη δουλειά, ο Μάνος απειλεί ότι θα την απολύσει και θα τη βάλει φυλακή αν δεν καλύψει τη δική του κομπίνα στην ασφαλιστική. Η Ροζαλία ανησυχεί για την Κατερίνα και αποφασίζει να πάει να βρει τον γιατρό της.

Εκεί συναντάει την Κέλλυ και την Κατερίνα και τα τρία κορίτσια καταλήγουν στην ασφαλιστική, για να αποκαλύψουν την απάτη του Μάνου. Στο μεταξύ, η Σάσα πιέζει για τα λεφτά της κι η λύση έρχεται από την ανιψιά ενός ασθενούς του Αλέξανδρου.

GuestsΖωή Αβραμίδου (Σάσα), Αλέξανδρος Αγγελάκης (μουσικός), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας), Κάλη Δαβρή (Φρόσω), Γεωργία Κοβαίου (Αντιγόνη), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Βασίλης Παπαδάκης (μουσικός), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος)

Η ιστορία…

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο,  αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης

Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου

Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου

Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Ας γνωρίσουμε τους βασικούς ήρωες της σειράς…

Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού)

Έξυπνη και πεισματάρα, σε κερδίζει αμέσως και της τα συγχωρείς όλα. Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο. Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται.

Αλέξανδρος (Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Ο Αλέξανδρος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), διακεκριμένος νευρολόγος, αναλαμβάνει τους ασθενείς του πατέρα του, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κατερίνα. Η μητέρα του τον αποκαλεί «αμετανόητο εργένη», ο πατέρας του «αφοσιωμένο επιστήμονα», ο αδερφός του «πολύ σοβαρό». Και οι τρεις έχουν δίκιο.

Αντώνης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος)

Ο πατέρας του Αλέξανδρου. Πετυχημένος νευροχειρουργός και γιατρός της συχωρεμένης μητέρας της Κατερίνας, γι’ αυτό είναι πάντα δίπλα της.

Δημήτρης (Σταύρος Σβήγκος)

Ο αγαπημένος της Κατερίνας, εδώ κι εφτά χρόνια. Με αρκετά, μεγάλα και μικρά διαλείμματα. Αγαπά τις παραξενιές της, αλλά αγαπά και τις όμορφες γυναίκες γύρω τριγύρω.

Πέτρος (Λαέρτης Μαλκότσης)

Ο μεγάλος αδελφός του Αλέξανδρου. Δεν είναι τυχαίο που είναι παιδίατρος. Παιδί κι ο ίδιος, παρά την ηλικία του, αστείος και πλακατζής, δεν παίρνει τίποτα σοβαρά, ούτε καν τον γάμο του.

Μαρκέλλα (Βίβιαν Κοντομάρη)

Η γυναίκα του Πέτρου, μαία με σύνδρομο γυναικολόγου, ζηλεύει πολύ τον Πέτρο και δεν το κρύβει, γιατί κι εκείνος της δίνει συνέχεια λαβές.