ΕΡΤ2 – «Art Week» 22.01.2017

ΕΡΤ2 – «Art Week» 22.01.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

NΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

 «ART WEEK» Με τη Λένα Αρώνη

 ARONI_ARMENIS

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 17:30

 «Θάνος Μικρούτσικος, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Αρμένης»

ARONI_Mikroutsikos_Nikolakopoulou

Η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Λίνα Νικολακοπούλου στο πρώτο μέρος του «Art Week» αυτής της Κυριακής. Οι δύο αγαπημένοι δημιουργοί μιλούν για το νέο δίσκο «Στην ομίχλη των καιρών», για μουσική και στίχους, για τη σχέση τους και τη συνεργασία τους.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Αρμένης μιλάει για το έργο του «Άσε να μη μιλήσω καλύτερα», καθώς και για την καλλιτεχνική του διαδρομή.

 Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Μοντάζ: Κώστας Ιωακειμίδης.

Τεχνική επεξεργασία: RGB STUDIOS-Χ.& Δ. Μαυροφοράκης.