ΕΡΤ2 – ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ «Λοσάντζελε, Αθήνα και πάλι πίσω» ...

ΕΡΤ2 – ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ «Λοσάντζελε, Αθήνα και πάλι πίσω» 16.01.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
«ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ»
Πορτρέτα του Αύριο

Οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις.

Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από τον νέο κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, στις 20:30
(Νέος κύκλος) – Επεισόδιο 6ο: «Λοσάντζελε, Αθήνα και πάλι πίσω»

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, πρώην οδοντίατρος, νυν διάσημος κωμικός και youtuber. Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Φέτος άνοιξε το δικό του μαγαζί με το όνομα Λοσάντζελε και έφερε μία κοινότητα ακόμα πιο κοντά.

Η κοινότητα των κωμικών προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να πατήσει πολύ περισσότερο στα πόδια της, χάρη στο ίντερνετ. Εδώ έρχεται και το Λοσάντζελε και το όραμα του Μαλιάτση, που δίνει πάτημα όχι μόνο σε παλιούς κωμικούς αλλά και σε καινούργιους, να φτάσουν το πλέον παρεξηγημένο χιούμορ στη χώρα μας, σε άλλο επίπεδο.

Όπως το παρεξηγημένο χιούμορ, έτσι και η ελευθερία του λόγου, είναι πράγματα που ασχολείται ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο οποίος πέρα από ένας νέος με όραμα, κατάφερε να κάνει το δικό του όνομα και τη δικιά του καριέρα, με κάτι ακόμα πιο παρεξηγημένο στη χώρα μας: το youtube και γενικότερα το ίντερνετ.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Χάρης Γιουλάτος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Χρυσαφάκης.

Ηχοληψία: Δημήτρης Βασιλειάδης.

Post Production: RGB Studios, Ιωάννα Πογιαντζή.