ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 04 & 05.04.2020

ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 04 & 05.04.2020

ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ – Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  
«Μπαμπάδες… εν δράσει» 
(House Husbands)

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, στις 18:30.

Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριού Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

Γενική υπόθεση: Άλλος ένας χρόνος έχει περάσει. Οι Μπαμπάδες βρίσκονται για άλλη μία φορά στην πύλη του σχολείου, ενώ διάφορες αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή όλων.

Στο μεταξύ, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην παρέα των Μπαμπάδων.

Ο γιατρός Σάξον (Άκος Άρμοντ) προσλαμβάνεται στο νοσοκομείο, όπου εργάζεται η Άμπι.

Ο Ρόντνεϊ (Νίκολας Κόγκλαν) κάνει και πάλι την εμφάνισή του και για άλλη μία φορά δημιουργεί προβλήματα στον Τζάστιν.

Μια καινούργια μαμά, η Τας (Ιντιάνα Έβανς) εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Ενώ η Ιβ (Τζάστιν Κλαρκ) αναλαμβάνει την καντίνα του σχολείου και μπαίνει για τα καλά στην παρέα των Μπαμπάδων.

 Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 4 Απριλίου 2020, στις 18:30

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 37ο. Ο Τζάστιν απολαμβάνει τη ζωή ως μόνος γονιός με τα τρία του παιδιά, όταν κεντρίζει το ενδιαφέρον του η Τας (Ιντιάνα Έβανς), μια νεαρή μητέρα που μεταξύ τους σίγουρα υπάρχει χημεία.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: εκείνη έχει σχέση με τον Ρόντνεϊ (Νίκολας Κόγκλαν), πρώην μάνατζερ του Τζάστιν, ο οποίος είχε προσπαθήσει να του κλέψει τη σύζυγό του Νίκολα. Ένα μυστικό από το κοινό τους παρελθόν έρχεται στο φως και απειλεί να διαλύσει την όμορφη οικογένεια του Τζάστιν.

O Κέιν γνωρίζει επιτέλους την οικογενειακή ευδαιμονία. Ο Άλεξ (Ντάρεν Μακ Μίλεν) μένει μαζί του σχεδόν έναν χρόνο και ανατρέφουν μαζί τα παιδιά του Κέιν. Ο Κέιν αισθάνεται ότι έχει τα πάντα… μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι υπάρχει ανταγωνίστρια. Το όνομά της είναι Ιβ (Τζάστιν Κλαρκ). Πρόκειται για μια εξαιρετικά ικανή και αυταρχική γυναίκα, που έχει στήσει την επιχείρησή της στην καντίνα του σχολείου και στοχεύει σε κάτι πολύ πιο προσωπικό από το πελατολόγιο του Κέιν.

Με τα χρήματα από την πώληση της παμπ, η Τζέμα και ο Λιούις, σε μια εντελώς παρορμητική κίνηση, αγοράζουν ένα υπερσύγχρονο διαμέρισμα στην πόλη. Και οι δύο διαπιστώνουν ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσαν, χωρίς να το παραδέχονται. Ο Μαρκ και η Άμπι σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο Παρίσι, μέχρι τη στιγμή που η διευθύντριά του αρνείται να του δώσει την πολυπόθητη άδεια, εκτός εάν παραστεί στη δημοπρασία ενός σπιτιού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά εκδηλώνει ενδιαφέρον και ο Λιούις. Ενώ στη δουλειά της Άμπι τα πράγματα περιπλέκονται και κινδυνεύει να χάσει την πολυπόθητη προαγωγή όταν εμφανίζεται ο νέος Ανώτατος Επιμελητής, ο Τζέρεμι Σάξον (Άκος Άρμοντ).

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 38ο. Ο Κέιν πηγαίνει να βοηθήσει εθελοντικά στην καντίνα, με σκοπό να ανακαλύψει εάν είναι έγκυος η Ιβ. Η Ιβ δεν έχει καταφέρει να μείνει έγκυος, αλλά ο Κέιν καταφέρνει να κόψει το δάχτυλό του. Το περιστατικό φέρνει πιο κοντά τους δύο ανταγωνιστές και αναπτύσσεται μια τέτοια σχέση που ο Κέιν, ο Άλεξ και η Ιβ αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδί. Ενώ η Άμπι, πληγωμένη από κάτι που είπε ο Κέιν, προσπαθεί να του αποδείξει ότι είναι η καλύτερη αδελφή του κόσμου.

Όταν ο Ρόντνεϊ ανακαλύπτει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Άντζι, εκβιάζει τον Τζάστιν να σταματήσει τη σχέση του με την Τας, αλλιώς θα διεκδικήσει την κηδεμονία της μικρής.

Ο Λιούις αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τη Ρέιτσελ. Μια πρόταση του Μάικ μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Απριλίου 2020, στις 18:30

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 39ο. Όταν ένας διανομέας παθαίνει ανακοπή στο σπίτι της Τζέμα και του Λούις, η Άμπι κάνει το καθήκον της ως γιατρός με απρόσμενες συνέπειες. Αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μήνυσης, κινδυνεύει να χάσει την προαγωγή για την οποία πασχίζει καιρό και να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση της με το σύζυγό της. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Κέιν, ο Άλεξ και η Ιβ θέλουν να της προτείνουν να γίνει παρένθετη μητέρα για το παιδί που επιθυμούν να αποκτήσουν.

Μετά το περιστατικό με τον διανομέα, ο Λούις θυμάται όσα πέρασε ο ίδιος και αποφασίζει να αναζητήσει το γιο του Νεντ που δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ανακαλύπτει ότι έχει φύγει από τη χώρα, εγκαταλείποντας τη Φράνκι και το γιο του τον Σαμ. Ο Λούις είναι αποφασισμένος να κάνει το σωστό για τη Φράνκι και τον εγγονό του, όμως κάτι στη συμπεριφορά του Σαμ τον προβληματίζει.

Ο Μαρκ σχεδιάζει την προώθηση ενός νέου προϊόντος και πείθει τον Τζάστιν να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας. Όταν, όμως, ο Τζάστιν φτάνει καθυστερημένος στη συνάντηση, όλα δείχνουν ότι ο Μαρκ έχει χάσει την ευκαιρία που έψαχνε για να προχωρήσει.

Ο Τζάστιν είναι αποφασισμένος να μάθει αν ο Ρόντνεϊ θα διεκδικήσει την κηδεμονία της Άντζι, αλλά όταν πηγαίνει σπίτι του τον βρίσκει στα πρόθυρα της κατάρρευσης μετά την αναχώρηση της Τας. Ο Τζάστιν, δείχνει τον καλό του χαρακτήρα και βοηθά τον εχθρό του να σταθεί στα πόδια του ξανά. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Ρόντνεϊ λέει ότι δεν θα διεκδικήσει την κηδεμονία της Άντζι. Άραγε ο Τζάστιν μπορεί να τον εμπιστευτεί;

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 40ό. Η Άμπι προσπαθεί να είναι η καλύτερη παρένθετη μητέρα για το παιδί του Κέιν και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαρκ, όταν εκείνος συνειδητοιεί ότι θέλει να αποκτήσουν κι άλλο παιδί. Το θέμα λήγει σύντομα, όταν μαθαίνουν ότι η Άμπι είναι ήδη έγκυος και το έμβρυο κινδυνεύει.

Ο Λιούις ανακαλύπτει ότι ο Σαμ αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο και έρχεται αντιμέτωπος με τη Ρέιτσελ που προωθεί ένα πρόγραμμα για Χαρισματικούς και Ταλαντούχους, αντί για κάποια πρωτοβουλία προς όφελος όλων των παιδιών.

Ο Κέιν, παρόλο που είναι πολύ απογοητευμένος επειδή η Άμπι δεν θα μπορέσει να γίνει παρένθετη μητέρα, προσφέρεται να βοηθήσει τον Σαμ για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, γεγονός που οδηγεί σε μια εκπληκτική πρόταση από την Τζέμα και τον Λιούις.

Ο Τζάστιν, στην προσπάθειά του να πείσει τον Ρόντνεϊ να μην κινήσει διαδικασία για την κηδεμονία της Άντζι, συμφωνεί να περνούν λίγο χρόνο οι δυο τους. Όταν όμως, ο Ρόντνεϊ γίνεται φορτικός ξεπερνώντας τα όρια, ο Τζάστιν αλλάζει γνώμη και του το απαγορεύει. Ο Ρόντνεϊ παίρνει εκδίκηση με ολέθριο τρόπο…