ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 16 & 17.05.2020

ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 16 & 17.05.2020

ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  
«Μπαμπάδες… εν δράσει» 
(House Husbands)

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, στις 18:30.

Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριού Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ, Χιου Σέρινταν.

Γενική υπόθεση Ε΄ Κύκλου: Ο Κέιν έχει φύγει, αλλά στην παρέα των Μπαμπάδων προστίθεται ένα νέο μέλος, ο Νικ (Χιου Σέρινταν), ο καινούργιος δάσκαλος Μουσικής του σχολείου. Ο αδελφός του Τζάστιν εμφανίζεται απροσδόκητα στην πόλη και η ανακάλυψη του Μαρκ για την αληθινή καταγωγή του θα αγγίξει όλους. Η Τζέμα θα πολεμήσει το σύστημα για να γίνει γιατρός, ενώ η Άμπι θα αγωνιστεί για να «τα έχει όλα».

Οι αγαπημένοι μας μπαμπάδες θα συναγωνιστούν σε έναν σχολικό διαγωνισμό ορθογραφίας, θα δώσουν συμβουλές για γονείς στον Νικ, θα σχηματίσουν ένα συγκρότημα αποκαλύπτοντας ένα άτονο μουσικό ταλέντο, θα αναζητήσουν τον χαμένο πατέρα του Μαρκ, θα προσπαθήσουν να διορθώσουν το σύστημα εκ των έσω και θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν καλή σωματική κατάσταση. Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώνουν γρήγορα, αλλά οι Μπαμπάδες έχουν ακόμα πολλά να μάθουν.

 Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 16 Μαΐου 2020, στις 18:30

(Ε΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 55ο. Η τύχη μοιάζει να ευνοεί όλο και λιγότερο τον πρόσφατα άστεγο και χωρισμένο Νικ, ο οποίος απογοητεύεται περαιτέρω, όταν ανακαλύπτει ότι η Ρέιτσελ του αρνείται κάθε συμμετοχή στην εγκυμοσύνη της. Υπό την απειλή της απόλυσής του, αποφασίζει να παραιτηθεί. Θα τον αφήσει το σχολείο να φύγει;

Η Ρέιτσελ ανησυχεί ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι βιώσιμη. Αν και τα πράγματα δυσκολεύουν κι άλλο για εκείνη όταν ο Άτικους μαθαίνει τυχαία ότι η μητέρα του είναι έγκυος, αρνείται να στραφεί στον Νικ για συμπαράσταση.

Στα εγκαίνια της φάρμας του σχολείου, ο Νικ θα έχει την ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δηλώσει δημόσια την αγάπη του για τη Ρέιτσελ. Θα τον δεχτεί, όμως, πίσω εκείνη;

(Ε΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 56ο. Η Άντζι κερδίζει ένα ταξίδι σ’ έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό και τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα για τις πρώτες τους διακοπές ως οικογένεια, ενώ ο Τζάστιν αγχώνεται με τις προετοιμασίες.

Ο Ραφίκ εμφανίζεται στα επείγοντα καλυμμένος με χρυσή μπογιά και ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε το αφεντικό του, αλλά η άρνησή του να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία, υποψιάζει την Τζέμα και την Άμπι που θέλουν να τον βοηθήσουν. Κρύβουν το γεγονός από τον Τζάστιν, αλλά όταν αυτό αποκαλύπτεται, εκείνος πρέπει να επιλέξει αν θα σταθεί στον αδελφό του, ακυρώνοντας τις διακοπές και απογοητεύοντας τα παιδιά του, ή αν θα του γυρίσει την πλάτη.

Ο Λούις αποφασίζει να απολαύσει ένα επαγγελματικό μασάζ, αλλά δέχεται απρόσμενες «φροντίδες» που τον εξαγριώνουν, δεδομένης της γειτνίασης του στούντιο μασάζ με το σχολείο. Προσφεύγει στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθεί, αλλά καθώς δεν βρίσκει ανταπόκριση αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 17 Μαΐου 2020, στις 18:30

(Ε΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 57ο. Ένα νέο πρόσωπο, η εκρηκτική Ίζι Ντρέιφους, η νέα δασκάλα του σχολείου, θα φέρει αναστάτωση στη ζωή όλων και κυρίως του Νικ.

Ο Λούις, παρά τις αντιρρήσεις του, θα αναγκαστεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό ορθογραφίας του σχολείου για να ενισχύσει την εκστρατεία του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Επιστρέφοντας από τις οικογενειακές τους διακοπές, ο Τζάστιν βρίσκει τον αδελφό του Ραφίκ να τον περιμένει σπίτι.

Ωστόσο ένα κληρονομικό καρδιακό πρόβλημα, θα ανατρέψει κάθε επαγγελματικό όνειρο του Ραφίκ. Στο μεταξύ, ο Τζάστιν αγωνιά μήπως τα αγόρια του έχουν κληρονομήσει την ίδια πάθηση.

(Ε΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 58ο. Ο Νικ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μόλις αντιλαμβάνεται ότι η Ίζι νιώθει έλξη απέναντί του. Η κατάσταση περιπλέκεται, όταν η Ρέιτσελ ζητεί από την Ίζι να κάνει μερικά μαθήματα στον Άτικους, κι όταν «σπρώχνει» τον Νικ να πάρει πίσω τη μοτοσικλέτα της Ίζι από τον πρώην σύντροφό της. Μόνο που αυτή τη φορά, ο Νικ θα πρέπει να αντιμετωπίσει κι ένα κομμάτι από το παρελθόν του.

Ο Λούις, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, στοχεύει στις γυναίκες ψηφοφόρους. Θα καταφέρει να τις πείσει;

Ο Τζάστιν προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον Ραφίκ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας για να προχωρήσει στη ζωή του.