ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 21 & 22.03.2020

ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 21 & 22.03.2020

ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  

«Μπαμπάδες… εν δράσει» 
(House Husbands)

Τα τέσσερα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου 2020, στις 18:30.

Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριού Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

Γενική υπόθεση: Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που γνωρίσαμε τους Μπαμπάδες στην είσοδο του σχολείου. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει.

Ο Τζάστιν, μόνος και πάλι, βρίσκεται στην αγκαλιά της Τας, μιας μαμάς που γνωρίζει στο πάρκο, όταν ο γιος της κάνει παρέα με την τετράχρονη κόρη του Τζάστιν, την Άντζι. Όσο ο Τζάστιν προσπαθεί να βρει το κουράγιο να της προτείνει να βγουν έξω, ανακαλύπτει κάτι που τον σοκάρει. Η Τας έχει σχέση με τον Ρόντνεϊ Γουίκαμ, πρώην μάνατζερ του Τζάστιν, ο οποίος είχε προσπαθήσει να του κλέψει τη γυναίκα του, τη Νίκολα. Παρόλο που η Νίκολα είναι πλέον νεκρή, το παρελθόν έρχεται να στοιχειώσει τον Τζάστιν, καθώς αποκαλύπτεται ένα φοβερή μυστικό που βάζει την οικογένεια του Τζάστιν σε κίνδυνο.

O Κέιν βρίσκει επιτέλους την οικογενειακή γαλήνη, μέσα από τη σχέση του με τον Άλεξ, τον γοητευτικό βιβλιοθηκάριο του σχολείου. Με παρότρυνση των θετών παιδιών του Κέιν, Στέλλας και Φιν, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Η επιχείρηση του Κέιν με τις πίτες πηγαίνει όλο και καλύτερα. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Κέιν αισθάνεται ότι έχει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι υπάρχει ανταγωνιστής. Πρόκειται για την Εύα που έχει τη δική της επιχείρηση κέτερινγκ και τη λειτουργεί παράλληλα με την καντίνα του σχολείου. O Kέιν με την Εύα συγκρούονται, αλλά πολύ γρήγορα ανακαλύπτουν κάτι κοινό. Επιθυμούν και οι δύο να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί. Πολύ σύντομα ξεκινά μια ασυνήθιστη σχέση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, στις 18:30

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 29ο. Η Τζέμα παλεύει το αίσθημα της ζήλιας που αισθάνεται, όταν ο Λούις και η πρώην σύζυγός του Μπέλα φεύγουν ταξίδι με το αυτοκίνητο για να βρουν τον χαμένο τους γιο τον Νεντ.

O Kέιν έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Γουίλ (που οι άλλοι Μπαμπάδες δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους), του ζητεί να αναλάβει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά στο πάρτι της κόρης του και στη συνέχεια του ζητεί να βγουν ραντεβού. Διάφορα απίθανα περιστατικά συμβαίνουν στο ταξίδι της Μπελ με τον Λούις, που καταλήγουν να έρθουν πιο κοντά.

Συναισθήματα κρυμμένα βαθιά μέσα τους βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν την ομάδα των Μπαμπάδων, καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 30ό. Μετά το έμφραγμα, ο Λούις αντιμετωπίζει την προοπτική να μιλήσει στην Τζέμα για ό,τι συνέβη με την Μπέλα, ακόμα και όταν ο Τζάστιν φροντίζει να είναι σίγουρος ότι δεν θα ανακαλύψει τίποτα η Τζέμα. Ο Λούις καλείται να αντιμετωπίσει αυτό που συνέβη με την Μπέλα και να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Στο μεταξύ, όταν η κυρία Λούμπι αποβάλλει την Πόπι, η Άμπι αποφασίζει να την πάει σ’ ένα άλλο σχολείο. Όταν καλείται η κυρία Λούμπι να δώσει συστατική επιστολή για τη μικρή, εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Υπόσχεται να δώσει την επιστολή, εάν ο Κέιν βγει ραντεβού με τον βιβλιοθηκάριο του σχολείου, που είναι ανιψιός της. O Κέιν «θυσιάζεται» για την παρέα και βγαίνει.

Όταν η Άμπι πηγαίνει να ζητήσει τη βοήθεια της Μπέλα για να γίνει δεκτή η Πόπι στο καινούργιο σχολείο, ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει σε δοκιμασία τη σχέση της με τον Λούις. Τόσο οι Μπαμπάδες όσο και η Άμπι, τον πιέζουν να μιλήσει στην Τζέμα. Άραγε αυτό θα σημάνει το τέλος του γάμου τους;

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 18:30

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 31ο. Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Λούις, η Τζέμα προβληματίζεται πώς να εξηγήσει στην Τίλντα γιατί εκείνος δεν μένει πια στο σπίτι τους. Από την πλευρά του, ο Λούις είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο σπίτι, πριν να αναγκαστούν να εξηγήσουν κάτι στην Τίλντα. Η κατάσταση περιπλέκεται, όταν εμφανίζεται ο Νεντ και λέει ότι θέλει να γνωρίσει καλύτερα τη Λούσι. Ο Τζάστιν γίνεται πιο καχύποπτος, όταν αποκαλύπτεται ότι ο Νεντ θέλει τη Λούσι ως δικηγόρο του σε μια υπόθεση, στην οποία είναι κατηγορούμενος.

Στο μεταξύ, ο Κέιν δέχεται μυστηριώδη κωδικοποιημένα μηνύματα και στην προσπάθειά του να αποφύγει κάποιον ανεπιθύμητο θαυμαστή, καταλήγει να ανακαλύψει ότι σε μέσο κοινωνική δικτύωσης εμφανίζεται εσφαλμένα «σε σχέση».

Ο Μαρκ και η Άμπι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην εμπλακούν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ο Λούις και η Τζέμα με το γάμο τους, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνουν.

Στο τέλος, μια παρορμητική αντίδραση του Λούις οδηγεί την Τζέμα στη σκέψη ότι δεν μπορούν να τα ξαναβρούν. Η Τζέμα ζητεί διαζύγιο.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 32ο. Μετά το μεθύσι του Λούις με τον Νεντ, η παμπ βρίσκεται χωρίς μπίρα. Ο Τζάστιν είναι σίγουρος ότι ο Νεντ αποτελεί κακή επιρροή. Οι τρεις τους προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης μπίρας και καταλήγουν σε μια πρόταση, που είτε θα αποτελέσει τη λύση ή θα τους οδηγήσει στη φυλακή.

Η κατάσταση ανάμεσα στον Λούις και στην Τζέμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, όταν κλέβει ένα βάζο από το σπίτι τους. Η Φοίβη επιστρέφει για να ανακαλύψει ότι το σπιτικό των Κραμπ διαλύεται εξαιτίας της απιστίας του Λούις. Αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, γεγονός που οδηγεί την Τζέμα να σκεφτεί μήπως η άρνησή της να συγχωρήσει τον Λούις οδηγεί σε διάλυση όλη την οικογένεια.

Το πρώτο ραντεβού του Κέιν με τον Γουίλ καταστρέφεται από τα παιδιά τους. Η Λούσι, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει δουλειά, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του Τζάστιν. Άραγε εκείνος θα καταφέρει να τη συγχωρήσει;