ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 29.02 & 01.03.2020

ΕΡΤ2 – «Μπαμπάδες… εν δράσει» 29.02 & 01.03.2020

ΝΕΑ ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  

«Μπαμπάδες… εν δράσει» 
(House Husbands)

Τα  επόμενα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της νέας εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σαββατοκύριακο 29 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2020 στις 18:30.

Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς επιστρέφουν και πάλι στην πόρτα του σχολείου για να γελάσουμε μαζί τους και να ζήσουμε τους έρωτες και τις ατυχίες τους.

Θα παρακολουθήσουμε τη χαοτική ζωή τεσσάρων σύγχρονων οικογενειών που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: οι άντρες έχουν αναλάβει την ανατροφή των παιδιών.

Οι τέσσερις άντρες είναι εντελώς διαφορετικοί, όπως και οι σύζυγοι, οι σύντροφοι και οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Αυτό που τους συνδέει είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις, τη φιλία και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία…σε συνδυασμό με την υποχρέωση τα παιδιά να είναι πάντα στο σχολείο στην ώρα τους.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, οι μπαμπάδες θα φτιάξουν ένα καινούργιο σπίτι, θα προετοιμαστούν για την άφιξη ενός καινούργιου μωρού, θα αποφύγουν μια αγγειεκτομή, θα προβληματιστούν για τα δώρα που φέρνει η νεράιδα του δοντιού, θα θάψουν ένα πόσουμ, θα χαθούν στο δάσος, θα οργανώσουν ένα πάρτι-ντίσκο στο σχολείο και θα αντιμετωπίσουν μια απρόσμενη τραγωδία.

Ό,τι κι αν τους φέρνει η ζωή, οι μπαμπάδες μαζί με τις οικογένειές τους θα το αντιμετωπίσουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν κάπως αργοπορημένοι στο σχολείο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:30

(Β’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 17ο.  Ενώ ο Τζάστιν καλείται να αντιμετωπίσει την ψυχρή πραγματικότητα ότι δεν μπορεί κατηγορήσει κανέναν για το θάνατο της Νίκολα, όλοι οι Μπαμπάδες προσπαθούν να τον βοηθήσουν να προχωρήσει.

Η Λούσι έχει έναν απρόσμενο θαυμαστή, ενώ ο Κέιν και ο Τομ προσπαθούν να μυήσουν τον Φιν στα ζητήματα των ερωτικών σχέσεων.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 18ο. Παρόλο που προσπαθεί να το κρύψει, η Τζέμα αισθάνεται ενοχές για το θάνατο της Νίκολα. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, όταν ο Ντάμο έρχεται για την τελετή των γονιών του και η Τζέμα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο μεταξύ, ο Τζάστιν αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα και καταφεύγει στη Λούσι για βοήθεια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 18:30

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 19ο.  Ο Τζάστιν αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα, όπως διαμορφώνεται μετά το θάνατο της Νίκολα.

Η Άμπι έχει ενεργό ρόλο στα ζητήματα του σχολείου και καταλήγει να έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη. Ενώ η Τζέμα και ο Λιούις αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κρεβατοκάμαρά τους.

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 20ό.  Οι Μπαμπάδες με τις οικογένειές τους πηγαίνουν για κάμπινγκ, όπου τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Στο μεταξύ, η Λούσι προβληματίζεται για τη σχέση της, όταν τα παιδιά του Τζάστιν της δίνουν την απάντηση. Ενώ η Άμπι, που της λείπει πολύ η δουλειά της, βρίσκει μια ευκαιρία για να επισκεφτεί τα επείγοντα.