ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Στις φλόγες του έρωτα» 03.02.2019

ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Στις φλόγες του έρωτα» 03.02.2019

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

«Στις φλόγες του έρωτα»

(El Ardor)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:00

El Ardor (3)

Δραματική περιπέτεια-γουέστερν, συμπαραγωγής Αργεντινής-Μεξικού-Βραζιλίας-Γαλλίας-ΗΠΑ-Ισπανίας 2014.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Πάμπλο Φέντρικ.

Παίζουν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άλις Μπράγκα, Χόρχε Σεσάν, Τσίκο Ντίαζ, Χουλιάν Τέλο, Ιβάν Στέινχαρντ, Κλαούντιο Τολκασίρ.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Χουλιάν Απεζτέγκια.

Μοντάζ: Λεάντρο Άστε.

Διάρκεια: 92΄

El Ardor (10)

Υπόθεση: Ο Κάι είναι ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος φαίνεται να έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή στη ζούγκλα. Μια μέρα, όπως περπατάει στο φυσικό του περιβάλλον συναντά ένα μικρό ράντσο καπνού. Εκεί γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του Ζουάο και την πανέμορφη κόρη του Βάνια.

El Ardor (8)

Την ίδια νύχτα, γίνεται επίθεση στο ράντσο. Οι εισβολείς σκοτώνουν τον Ζουάο και απάγουν βίαια την κόρη του. Η Βάνια είναι απελπισμένη, αδυνατώντας να ξεπεράσει την άγρια δολοφονία του πατέρα της. Ο Κάι παραμένει κρυμμένος και βάζει σκοπό να βρει τους απαγωγείς και να σώσει τη Βάνια.

El Ardor

Η τρίτη ταινία του σκηνοθέτη Πάμπλο Φέντρικ διαδραματίζεται στη ζούγκλα γύρω από τον ποταμό Παρανά της Αργεντινής. Μια ιστορία αγάπης αλλά και εκδίκησης, βασισμένη στην πάλη του ανθρώπου με τη φύση. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει ότι του αρέσει να σκέφτεται την ταινία σαν ένα γουέστερν μέσα στη ζούγκλα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κάι έχει ο πολυβραβευμένος δημοφιλής ηθοποιός Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

El Ardor (5)

Επίσημη Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2014.

El Ardor (1)

El Ardor (6)

El Ardor (9) El Ardor (2) El Ardor (4)