«Η τρίτη νύχτα» στον Ελληνικό Κινηματογράφο της ΕΡΤ2 15.03.2020

«Η τρίτη νύχτα» στον Ελληνικό Κινηματογράφο της ΕΡΤ2 15.03.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Η τρίτη νύχτα»

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στις 23:00

Θρίλερ μυστηρίου, παραγωγής 2002.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παναγιωτάτος.

Σενάριο: Βίκυ Χασάνδρα, Δημήτρης Παναγιωτάτος, Άρης Φωτιάδης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Τάσος Αλεξάκης.

Art director: Δημήτρης Παναγιωτάτος.

Μουσική: Γιώργος Τρανταλίδης.

Μοντάζ: Βαγγέλης Αντωνόπουλος.

Μιξάζ ήχου: Θανάσης Αρβανίτης.

Ηχοληψία: Αντώνης Σαμαράς.

Οργάνωση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου.

Εκτέλεση παραγωγής: Β. Α. Αθανασίου.

Παραγωγός: Σούλης Αθανασίου.

Συμπαραγωγή: Δημήτρης Παναγιωτάτος, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ), ΕΡΤ.

Παίζουν: Γιάννης Βούρος, Δήμητρα Χατούπη, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Μηνάς Χατζησάββας, Κατερίνα Τσάβαλου, Κίμων Ρηγόπουλος, Θανάσης Ζέρβας, Ελεάνα Ταχιάου, Βεατρίκη Ζήκου, Τάκης Κτενάς, Ρεγγίνα Παντελίδη, Τζωρτζίνα Κώνστα, Δημήτρης Κανέλλος.

Διάρκεια: 81΄

Υπόθεση: Μια καλοκαιρινή νύχτα, ένα αεροπλάνο από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό την Αθήνα, εξαφανίζεται από τα ραντάρ. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως η μοιραία πτήση έπεσε στη θάλασσα. Τέσσερις γυναίκες περιμένουν τρεις άντρες, επιβάτες της μοιραίας πτήσης: Η Άλκη, τον συνονόματο πατέρα της, τον οποίο βλέπει μόνο μία φορά το χρόνο, στα γενέθλιά της. Μαζί της η μητέρα της Κλειώ παντρεμένη πια με τον καλύτερο φίλο του πρώην άντρα της, κρύβει ένα μυστικό με πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις από όσες η ίδια γνωρίζει ή φαντάζεται.

Η Αθηνά, τον Αλέξανδρο, πατέρα της νεογέννητης κόρης της, που σύντομα θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Τέλος, η Δανάη, τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο ετοιμάζεται να φύγει για ένα μακρινό ταξίδι, την οποία και παρακολουθεί διαρκώς ένας μυστηριώδης άντρας. Μέσα στις επόμενες τρεις νύχτες, θα ζήσουν την αγωνία για την τύχη των τριών αυτών ανδρών και θα βρεθούν αντιμέτωπες με απρόβλεπτες αποκαλύψεις…