«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2 ...

«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2 27-30.07.2020

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός»

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 27 έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, στις 21:00.

Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν.

Δημιουργός: Μπάρμπαρα Χολ.

Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 8ο: «Δυνατότητα διαφυγής» (Breakout Capacity)

Την ώρα που ο Πρόεδρος Ντάλτον και το επιτελείο του περιμένουν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα των εκλογών, η Ελίζαμπεθ ανακαλύπτει πληροφορίες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν.

Η βραδιά των εκλογών εξελίσσεται σε πολλά υποσχόμενη ρομαντική βραδιά για κάποιους από τους συνεργάτες της Ελίζαμπεθ, ενώ ο Τζέισον προκαλεί τους γονείς του, υποστηρίζοντας ανοιχτά έναν από τους αντιπάλους του Προέδρου Ντάλτον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 9ο: «Επάνοδος στην προτέρα κατάσταση»
(Snap Back)

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εξετάζει την προοπτική εκ νέου επιβολής κυρώσεων εναντίον του Ιράν μετά την αποκάλυψη των υπόπτων δραστηριοτήτων που σχετίζονταν με τα πυρηνικά. Το Ισραήλ απειλεί να αναλάβει ενεργό δράση, σχεδιάζοντας στρατιωτική επίθεση στο Ιράν και η Ελίζαμπεθ κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο.

O Ράσελ πιέζει τον Χένρι να προσεγγίσει τον παλιό του φίλο από τους πεζοναύτες, τον γερουσιαστή Τζεφ Πίρσον (Μίχαελ Σερβέρις), προκειμένου να υποστηρίξει τον Πρόεδρο Ντάλτον στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, ενώ η Στίβι ζητεί από τον Ράσελ συστατική επιστολή για τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 10ο: «Aγώνας δρόμου»
(The Race)

Μια πιθανή σύρραξη Ιράν-Ισραήλ απειλεί να ανατρέψει τις ισορροπίες ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Η Ελίζαμπεθ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τις δύο χώρες να ξεκινήσουν τη διαπραγματευτική διαδικασία, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η σύγκρουση. Στο μεταξύ, ο Ράσελ παθαίνει έμφραγμα και η ζωή του «κρέμεται σε μία κλωστή».

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 11ο:  «Δώρο άλογο»
(Gift Horse)

Η κυβέρνηση της Μογγολίας στέλνει δώρο στην Ελίζαμπεθ ένα άλογο. Εάν το δεχτεί, θα ενοχληθούν άλλα κράτη της Ασίας, όμως οι παρενέργειες θα είναι περισσότερες εάν αποφασίσει να το στείλει πίσω στη Μογγολία.

Ο Σαμ Έβανς απειλεί να μηνύσει το Οχάιο επειδή έβαλε τον Πρόεδρο Ντάλτον στην εκλογική αναμέτρηση, ενώ η Στίβι έχει μια ενδιαφέρουσα πρώτη μέρα ως ασκούμενη στο γραφείο του Ράσελ.