Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Mindthreat στο «SummERTime 2017»...

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Mindthreat στο «SummERTime 2017» 19.07.2017

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Mindthreat

στο «SummERTime 2017»

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στις 21:00

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ροκ πρόγραμμα.

Τη συναυλία θα ανοίξει η πενταμελής metal μπάντα Mindthreat, που τα τελευταία χρόνια μετρά επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας.

Τα μέλη συγκροτήματος είναι οι Γιάννης Τσούτσιας (κιθάρα), Δημήτρης Κακές (κιθάρα), Αλέξανδρος Μπλιθικιώτης (μπάσο), Αντώνης Μαγκανάρης (φωνή), Αλέξανδρος Κοντοκώστας (κρουστά).

Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του ’90, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 22 χρόνων δημιουργική του πορεία. Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της καλλιτεχνικής του πορείας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια.

Με συνοδοιπόρους τους εξαιρετικούς μουσικούς, Αρετή Κοκκίνου (κιθάρες), Kυριάκο Πέτρου (βιολί), Παντελή Πέτρου (μπάσο), Νίκο Χριστόπουλο (τύμπανα), μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από ελληνικές ροκ -και όχι μόνο- μελωδίες που εδώ και δύο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς, άλλοτε λυρικούς και άλλοτε καυστικούς του στίχους.

Στη συνέχεια, τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ένταση, ενώ παράλληλα ο λυρισμός των στίχων ταξιδεύει το κοινό.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούν οι Γρηγόρης Κλιούμης (φωνή, κιθάρα), Τάσος Πέππας (τύμπανα) και Νίκος Γιούσεφ (μπάσο).

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ -με ελεύθερη είσοδο- να απολαύσετε μια δυναμική ροκ μουσική βραδιά.

Τη συναυλία παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου.

Στη ραδιοφωνική μετάδοση ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς επίσης και σε live streaming από τα μέσα στα οποία η ΕΡΤ έχει παρουσία μέσω Διαδικτύου.

Ώρα προσέλευσης 20:30