«Στα όρια» – Ένα έξοχο κοινωνικό δράμα στην ΕΡΤ2 16.02.2020

«Στα όρια» – Ένα έξοχο κοινωνικό δράμα στην ΕΡΤ2 16.02.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ   

«Στα όρια»

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 23:00

Κοινωνική δραματική περιπέτεια, παραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία: Σάββας Καρύδας.

Σενάριο: Παναγιώτης Πασχίδης, Νίκος Απειρανθίτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Αλέκος Γιάνναρος.

Μουσική σύνθεση: Άκης Δαούτης.

Τραγούδια: Φίλιππος Πλιάτσικας.

Μοντάζ: Αλέξης Πεζάς.

Ηχοληψία: Σπύρος Δρόσος.

Κοστούμια-σκηνικά: Δημήτρης Καντάς.

Παραγωγή: Σάββας Καρύδας, Parodos Film, VA Films, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Max Productions, ΕΡΤ.
Παίζουν: Τάσος Νούσιας, Παναγιώτα Βλαντή, Γιώργος Κέντρος, Υρώ Λούπη, Στέλλα Μπαλωμένου, Ελένη Λιάσκα, Δημήτρης Παλπάνης, Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, Τάσος Πυργιέρης, Μαριάννα Παπασάββα, Θάνος Χρόνης, Παντελής Τσόγκας, Κωνσταντίνος Κυριακού, Ελένη Σεϊμένη, Παναγιώτης Κατσώλης, Τζένη Θεωνά, Ράνια Κώτση, Μαρία Φραγκουδάκη, Μαρίνος Μαρούλης, Νίκος Λιάσκος, Ειρήνη Κουμαριανού, Σταύρος Μερμήγκης, Αλεξία Τερεζάκη.

Διάρκεια: 90΄

Υπόθεση: Ο Ανδρέας είναι ένας νέος, μοναχικός ταξιτζής, που δουλεύει κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μοναδική του παρέα είναι οι πελάτες του, άνθρωποι αυτής της σύγχρονης χαοτικής μεγαλούπολης, που ο καθένας διηγείται τη δική του ιστορία. Ιστορίες μικρές ή μεγάλες, σημαντικές ή ασήμαντες, μέσα από τις οποίες ο ήρωας ζει τη δική του ζωή.

Η τυχαία συνάντησή του με μια γοητευτική και μυστηριώδη γυναίκα, τη Μαρία, που εισβάλλει ως καταλύτης στη ζωή του, γίνεται η αφορμή να αλλάξουν τα δικά του δεδομένα και να ζήσει τη δική του ιστορία, αφού αυτή τον παρασύρει σ’ ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, όπου τα όρια της αλήθειας και του ψέματος, του πάθους και του μίσους είναι δυσδιάκριτα.