Στη Μύκονο το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2  19.01.2020

Στη Μύκονο το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2  19.01.2020

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
«SELFIE»

Όλη η Ελλάδα παίζει «Selfie»! Ένα ελληνικής έμπνευσης ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, μας ταξιδεύει με το γνωστό, πρωτότυπο τρόπο του σε ακόμη περισσότερες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα!

Το «Selfie» συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Τον νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στις 20:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 8ο: «Μύκονος»

Στο όγδοο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται τη Μύκονο!

Ξεκινάμε από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο παλιό λιμάνι και επισκεπτόμαστε το Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου, ένα γραφικό παρεκκλήσι της Χώρας, τη μοναδική εκκλησιά της Παναγίας Παραπορτιανής, τη διάσημη «Μικρή Βενετία» και συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τους Κάτω Μύλους, το Ναυτικό Μουσείο Μυκόνου, τα Τρία Πηγάδια και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυκόνου.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε το παλιό λιμάνι της Μυκόνου, προς αναζήτηση Memory Selfie.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας, μπροστά στην παραλία του παλιού λιμανιού με την ερασιτεχνική ομάδα χορού Μυκόνου «Οι Ανεμόμυλοι», που χορεύει παραδοσιακούς μυκονιάτικους χορούς με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής… και μία σελφο-σκυταλοδρομία με τους παίκτες μας, που θα κρίνει τον αποψινό νικητή του παιχνιδιού!

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.