Στην Πρέβεζα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 23.08.2020

Στην Πρέβεζα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 23.08.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Τον νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, στις 20:00

 (Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 18ο: «Πρέβεζα»

Το «Selfie» επισκέπτεται την Πρέβεζα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το λιμάνι της Πρέβεζας, για να επισκεφτούμε το άγαλμα του Οδυσσέα Ανδρούτσου στην ομώνυμη πλατεία, το Δικαστικό Μέγαρο και το, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, κτήριο της Εθνικής Τράπεζας.

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε το Δημαρχείο, τον Ενετικό Πύργο του Ρολογιού και την προτομή του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη.
Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε το Σεϊτάν Παζάρ και την τοπική αγορά της πόλης, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης.

Στον τελικό γύρο μία σελφοσκυταλοδρομία στο εμπορικό λιμάνι της Πρέβεζας θα καθορίσει τον νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο λιμάνι της Πρέβεζας, όπου η Παιδική Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας, υπό τη διεύθυνση της Ανέλιας Στεφάνοβα και με συνοδεία στο πιάνο από τη Δήμητρα Αποστολίδη, αποδίδει με λυρισμό τραγούδια του Πρεβεζάνου συνθέτη Σπύρου Χρόνη, ενώ ανακοινώνεται ο νικητής του παιχνιδιού.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς