Στον Μύλο των Ξωτικών το χριστουγεννιάτικο «Selfie» της ΕΡΤ2  22.12.2019

Στον Μύλο των Ξωτικών το χριστουγεννιάτικο «Selfie» της ΕΡΤ2  22.12.2019

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
«SELFIE»

Όλη η Ελλάδα παίζει «Selfie»! Ένα ελληνικής έμπνευσης ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, μας ταξιδεύει με το γνωστό, πρωτότυπο τρόπο του σε ακόμη περισσότερες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα!

Το «Selfie» συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Τον νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 4ο: «Χριστούγεννα»

Στο τέταρτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται για τις παραμονές Χριστουγέννων, τον Μύλο των Ξωτικών… όπου θα ζήσουμε μια μεγάλη… και παιχνιδιάρικη ανατροπή: οι παρουσιαστές του τηλεπαιχνιδιού, Εύα Θεοτοκάτου και Παναγιώτης Κουντουράς, μαγεύτηκαν από το παραμυθένιο σκηνικό του Μύλου των Ξωτικών και αποφάσισαν να γίνουν οι ίδιοι, οι παίκτες του αποψινού επεισοδίου!

Ξεκινάμε από την είσοδο του Βασίλειου των Ζαχαρωτών και επισκεπτόμαστε το Ταχυδρομείο των Ευχών, το Βασίλειο των Λουλουδιών, όπου συναντάμε τη Βασίλισσα Ρόζα και ανεβαίνουμε ψηλά για μία εντυπωσιακή selfie από τη ρόδα του Fun Park.

Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Παγοδρόμιο, τον Άη Βασίλη, στο Παγωμένο Βασίλειο και να κάνουμε μία θεαματική βόλτα με το Roller Coaster.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε την αγορά του Μύλου των Ξωτικών, προς αναζήτηση Memory Selfie.
Ολοκληρώνουμε το παιχνίδι μας με μία σελφοδρομία στο Λαβύρινθο των Λουλουδιών, που θα κρίνει ποιος παρουσιαστής… ήταν ο καλύτερος παίκτης!

Καταλήγουμε στην Κεντρική Σκηνή του Μύλου των Ξωτικών, για να κληρώσουμε δύο ταξίδια, που κέρδισαν δύο τυχεροί θεατές, από το κοινό που παρακολούθησε με αγωνία το αποψινό μας παιχνίδι.

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.