Το ενδέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 09.03.2018

Το ενδέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 09.03.2018

Το ενδέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου!

To 11ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου, με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά.

Η βραβευμένη σειρά εποχής του BBC «Peaky Blinders» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, στις 22:00, και οι αναγνώστες, στο νέο τεύχος του περιοδικού, ενημερώνονται για το συναρπαστικό επικό δράμα, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μας μεταφέρει στο Μπέρμιγχαμ, λίγο μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακόμη, η Βάλια Πετούρη μιλάει για την ενημερωτική εκπομπή «Επτά», που παρουσιάζει κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ1, οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης εξηγούν τι σημαίνει γι’ αυτούς η πρώτη θέση που κατέκτησαν σε διεθνή διαγωνισμό διαστημικής τεχνολογίας, ενώ οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV