ΕΡΤ2 – «Στα παιδιά ο λόγος» 06.05.2017

ΕΡΤ2 – «Στα παιδιά ο λόγος» 06.05.2017

«Στα παιδιά ο λόγος»

Mε τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στις 20:00

DSC_6509

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη δημόσια συχνότητα της ΕΡΤ2.

«Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

 «Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον… τελευταίο λόγο!
Κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

Εκπομπή 8η: «Σωτήρης Χατζάκης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Γιούλη Γεωργίου, Γιώτα Γιάννα»

DSC_6441

Ο Σωτήρης Χατζάκης είναι καλεσμένος του Γιάννη Ζουγανέλη στην εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος», που θα μεταδοθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2. Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, επιστρέφει στα χρόνια της παιδικής αθωότητας: όταν νεαρός, ως πλανόδιος μουσικός, αναζητούσε την ταυτότητά του. Στο στούντιο της εκπομπής, τραγουδά Χατζιδάκι και Θεοδωράκη και μοιράζεται με το κοινό μοναδικές εμπειρίες ζωής.

DSC_6316

Επίσης, καλεσμένοι στο στούντιο, είναι ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και ο Λευτέρης Ελευθερίου με την μπάντα τους, οι οποίοι αυτοσχεδιάζουν και ξεσηκώνουν μουσικά μικρούς και μεγάλους, η ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου, η στιχουργός Γιούλη Γεωργίου και η μοναδική Γιώτα Γιάννα που μας ταξιδεύει με τη φωνή και τη φυσαρμόνικά της! Μαζί και η μαγευτική Χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εκτός των άλλων, τα παιδιά μέσα από πρωτότυπα τραγούδια και την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μισομπουκίτσας» γνωρίζουν για το σχολικό εκφοβισμό και την αντιμετώπισή του.

Παρουσίαση: Γιάννης Ζουγανέλης.

Συμμετέχουν: Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης.

Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου.

Ενδυματολόγος: Ελένη Πάττα.

Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης.

Αρχισυνταξία: Νίκος Κεραμίδας.

Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.

Executive producer: Σταύρος Καπελούζος.

Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions.

DSC_6363

DSC_6323

DSC_6416

DSC_6494

DSC_6449

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.